Josep Anglada agredeix físicament a una noia a la concentració antifeixista de Sant Boi de Ll.

Avui dissabte 8 d’octubre es celebrava el Congrés Fundacional de les Joventuts de Plataforma per Catalunya a Sant Boi de Ll. al centre cívic Cal Ninyo. Un grup de 100 persones s’han concentrat per mostrar el seu rebuig al feixisme. Amb el lema: Fora feixistes de la nostra vila. 

Clica la imatge per una versió més gran

 

Quan estaven arribant els feixistes al congrés fundacional de les joventuts venien amb una actitud xulesca i un ha pegat un cop de puny a la cara a una noia que estava a primera fila mostrant el seu rebuig.

Una vegada s’ha acabat l’event del seu congrés, han sortit els integrants del partit racista escoltats pels mossos d’esquadra.

Un cop ja estaven lluny per la Rambla del casc antic, un grup de 40 membres de PxC encapçalats per Anglada s’han girat cap a 5 persones antifeixistes que els estaven increpant. El Josep Anglada que estava el primer, salvaguardat pels 40, ha propinat una patada frontal a l’estomac a una de les noies antifeixistes que estava més a prop d’ells. Després, han perseguit amb casc de moto i cadenes a les mans als pocs antifeixistes que s’estaven retirant. Han rodejat a la noia entre 3 i li han seguit pegant, aquest cop amb un casc de moto al cap, entre d’altres agressions físiques.

Llavors els antiavalots dels mossos d’esquadra han començat a arribar per defensar als de PxC, mentres s’hi anaven sumant la resta d’antifeixistes (que estaven a l’altre porta del centre cívic de Cal Ninyo, al estar una dispersat els concentrats antifeixistes). Els antiavalots han començat a carregar contra tots els antifeixistes. Hi ha 3 ferits d’aquesta càrrega.

Josep Anglada et deben una patada a l’estomac entre d’altres coses, torna a Sant Boi de Ll. quan vulguis, que t’estem esperant.