Per la Diada, ens mobilitzem contra les retallades.

L’11 de setembre és una diada de lluita i de reivindicació dels drets nacionals de les catalanes i catalans. I en un any marcat per les retallades en tots els àmbits i procedents de les diverses institucions públiques, us convoquem a sortir al carrer per protestar contra aquestes agressions que les treballadores i treballadors catalans estem patint.

Aquest 11 de setembre ens mobilitzem contra les retallades a la sanitat i a l’educació pública, contra les retallades a la llengua, contra les retallades dels drets laborals, contra les retallades a les pensions.

Perquè totes aquestes retallades també són agressions a la nostra nació. Un país de dones i homes lliures només és possible si totes les treballadores i treballadors tenim garantit l’accés a uns serveis públics universals i gratuïts de qualitat, i tenim una feina digna sense explotació.

És per això que ens concentrarem l’11 de setembre a la plaça Sant Jaume, per protestar contra el mal govern que patim.

Us animem a tots els col•lectius, treballadors, treballadores i usuaris dels serveis públics a fer-vos vostra aquesta convocatòria i participar també a aquesta manifestació amb les vostres pancartes.

Ens trobem l’11 de setembre a les 11.30h a la plaça Sant Jaume.

Perquè les retallades socials també ens ataquen els nostres drets com a catalanes i catalans.

 

Comunicació Endavant OSAN

« Primeras fechas de la gira de presentación del nuevo disco de Gérmenes

El Parlamento español (congreso y senado) hacen publico los ingresos de los políticos españoles. »